NieuwsbriefX
   

Merken:

Pure acoustics

 

Pure Acoustics is ontstaan om de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige luidsprekers met een fraai design tegen een betaalbare prijs te vervullen. De oprichters zijn begonnen met de exploitatie in de vroege jaren 1990, met een duidelijke focus op de verkoop van luidsprekers en home theater-systemen. Na tien succesvolle jaren in een aantal markten, is men inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler met een distributienetwerk op alle continenten. Doordat alle onderdelen in eigen beheer worden geproduceerd, slaagt men erin om een goede kwaliteit producten, voor een betaalbare prijs te vervaardigen. 

Het merk Thomson bestaat al meer dan 120 jaar en richt zich voornamelijk op innovatieve en hoogwaardige entertainment producten voor het hele gezin. Consumenten over de hele wereld vertrouwen al jaren op de producten van THOMSON. THOMSON begeeft zich in de voorhoede van de markt m.b.t. technologie, design en gebruiksgemak. Alle producten zijn van een premium standaard en van een zeer betrouwbare kwaliteit. Daarom vertrouwen al vele generaties op THOMSON als het gaat om huiselijke vermaak en comfort.


 

 


Het Franse bedrijf NIEUW ONE SAS is sinds 1999 de eigenaar van de merken MUSE en NEW ONE . 
Het bedrijf groeide in korte tijd uit tot een belangrijke speler in de consumentenelektronica  en is met name gespecialiseerd in audio, video, car -entertainment en audio-lights. Met een assortiment waarbij geavanceerde technologie en aantrekkelijk design in ieder product samen komen.Pama

 

Pama werd opgericht in Manchester op 7 juli 1981. Het oorspronkelijke familie bedrijf werd opgericht door de familie Farshi; vader, moeder en twee zonen, vandaar ook de naam PAMA wat bestaat uit de samenvoeging van de woorden Pa en Ma. Pama begon als een retail-organisatie, maar al snel kreeg men inzicht waar nu werkelijk in de markt behoefte aan was. En zo veranderde de organisatie in een groothandel en distributeur. In de begin dagen was het assortiment vooral gericht op de verkoop van accessoires voor Radio en TV, maar later werd dit voor het grootste deel vervangen door accessoires voor mobiele apparaten, zoals Telefoons, iPhone, iPad, navigatie, laptop, MP-3 etc.


 

Soundmaster

 

Wörlein Gmbh, is het moederbedrijf achter het merk Soundmaster en is gevestigd in Cadolzburg Duitsland.
Het merk Soundmaster staat bekend om producten met een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Al ruim 40 jaar importeert Wörlein met veel succes consumentenelektronica en daaraan gerelateerde producten. Wörlein heeft al decennia lang een goede samenwerking met veel kwalitatief hoogwaardige fabrikanten over de hele wereld. Dit stelt Wörlein in staat, om altijd weer op de markt te komen met innovatieve en technisch hoogstaande producten waar behoefte aan is. Doormiddel van kennis, ervaring en vooral hard werken wil Soundmaster een gerenommeerd consumentenelektronica merk op de Europese markt worden.

  

Geluid is emotie en design is beleving. Dat is het uitgangspunt voor alle producten van Krüger & Matz.
Zorgvuldig geselecteerde materialen (natuurlijke) in combinatie met een fraaie design zorgen voor aantrekkelijke producten die een unieke luisterervaring bieden. 


 

 

Airtry staat voor een scherpe ondernemersgeest en een voordurend streven naar nieuwe slimme apparaten,
Middels onderzoek en investeringen in technologie is Airtry als geen ander in staat om continu nieuwe producten en diensten binnen de IT-entertainment te ontwikkelen. Airtry streeft naar optimale onderlinge connectiviteit  tussen verschillende apparaten binnen de consumentenelektronica (IT-entertainment). Slimme apparaten die inspelen op de veranderende technologie en de behoefte aan toepassingsmogelijkheden hiervan. Zo heeft Airtry ‘s werelds eerste universele wifi- muziekreceiver op de markt gebracht. 


 

GPO  

Vanaf het midden van de 19e eeuw tot aan het einde van de 20e eeuw produceerde het klassiek Brits staatsbedrijf General Post Office een enorm aantal bekende, originele en memorabele GPO telefoons voor het dagelijkse gebruik. Echter werd de productie van de telefoons stopgezet nadat het staatsbedrijf in 1980 werd geprivatiseerd. Toen ProTelX in 2008 besloot om het merk GPO nieuw leven in te blazen had het als doelstelling om met kwalitatief goede producten kleur en stijl in het interieur aan te brengen. En daarbij het verleden zeker niet uit het oog te verliezen.